Restamax Oyj tarjoaa kansiareenan ravintolapalvelut

By Kansiareena.fi | Kansiareena uutiset

huhti 09

Ravintolayhtiö Restamax Oyj tulee vastaamaan Tampereelle suunnitellun Kansi ja Areena -elämysareenan ravintolapalveluista hankkeen toteutuessa. Elämysareenan lisäksi kannen päälle rakennetaan hotelli ja kaupungin korkeimmat asuintalot. Hanketta toteuttavat Tampereen kaupunki ja SRV yhdessä sijoittajakumppaniensa LähiTapiola-ryhmän ja OP Ryhmän vakuutus- ja eläkeyhteisön kanssa.

Uutena kaupunginosana kohoava Kansiareena kokonaisuus muodostuu kannesta, jonka päälle rakentuvat Suomen suurin elämysareena, sen yhteydessä toimiva hotelli, jopa 29-kerroksiset asuintalot ja liiketiloja. Toteutuessaan elämysareenasta tulee vetovoimainen jääurheilun, konserttien ja kulttuuritapahtumien keskittymä. Kokonaisuudessaan kannelle odotetaan vuosittain jopa miljoonaa kävijää. Lopullinen investointipäätös hankkeen toteutumisesta on tavoitteena saada aikaan loppuvuoden 2017 aikana.

Restamax valikoitui ravintolapalveluiden tarjoajaksi erityisesti joustavuutensa ja ketteryytensä vuoksi.

– Kansi ja Areena -hanke on täysin uudenlainen urheilun, kulttuurin, vapaa-ajan ja liike-elämän keskus, joka edellyttää monipuolista ravintolatarjontaa. Uskomme Restamaxin olevan erinomainen kumppani. Se on vakaa toimija ja kasvanut koko historiansa ajan luoden kymmeniä ravintolakonsepteja erilaisten kohderyhmien muuttuviin tarpeisiin ympäri Suomen, Kansi ja Areena -hankkeen hankekehitysjohtaja Kari Mäkelä SRV:ltä toteaa.

Valmius mukautua vaihteleviin tarpeisiin

Kansi areenoineen tulee sijoittumaan Restamaxin kotimarkkina-alueelle Tampereelle, jossa yhtiöllä on markkinajohtajuus lähes kaikissa ravintolasegmenteissä. Restamax työllistää alueella satoja ravintola-alan ammattilaisia.

Areenan ravintolakonseptit toteutetaan moninaisten asiakassegmenttien mukaan. Restamaxin toimitusjohtaja Juha Helmisen mukaan hanke on yhtiölle loistava yhteistyömahdollisuus.

– Kansi ja Areena -hankkeeseen pääseminen on meille mahtava tilaisuus vahvistaa jalansijaamme erilaisten tapahtuma- ja kaupunkikeskusten ravintolapalveluiden tuottajana. Haluamme olla mukana tuottamassa koko kannen asiakkaille elämyksiä – tulemme tarjoamaan tapahtumarakenteeseen ja asiakasodotuksiin sopivia monipuolisia ja laadukkaita ravintolakonsepteja, joista tiedotamme tarkemmin tuonnempana, Helminen kommentoi.

Restamax Oyj:n ja SRV:n areenayhteistyö julkistettiin Tampereella hankkeeseen liittyvien sopimusten allekirjoituksen yhteydessä tänään 3.10.2017.

About the Author

Leave a Comment:

Leave a Comment: